Designlinjer

Genom att välja en av våra fem noggrant utformade designlinjer får du
möjlighet att sätta en egen tidlös, modern och samtidigt professionell stil på din bostad.

 

Skönhet kommer inifrån

God design är viktigt för att du ska trivas. När du köper ett Kärnhem kan du vara säker på att du får mycket hög standard med genuin omsorg om detaljer och design. Inredning och vitvaror kommer från välkända varumärken. Det ska märkas att du bor i ett hus från Kärnhem. Det ska kännas modernt och tidlöst år efter år.

 

Läs mer i vår broschyr

Inredningsarkitekt Kerstin Ronnemark

Classic

Väljer du designlinjen Classic får du ett klassiskt hem med en ljus och stilren inredning som går i svart och vitt. Köket har vita, släta luckor och en mörkare laminatbänkskiva, 30 mm. Innerdörrar, karmar, foder och lister i hela bostaden är vita. På golvet hittar du en vacker ekparkett, som ger en ombonad känsla.

 

Tradition

 

För dig som önskar ett klassiskt men samtidigt modernt hem kan vår designlinje Tradition vara ett alternativ. Här får du en lugn, ljus bas med ett varmt eklamellgolv. I köket en 30 mm massiv ekbänkskiva. Vita ramluckor, beslag i rostfritt med en röd glasmosaik som accent. innerdörrar av rammodell, karmar, foder och lister är vita och i entrén ligger klinker i grå Micron.

.

Nordic

Designlinjen Nordic är en blond komposition med mörkare kontrastfärger som lyfter fram färgkulörer på ett harmoniskt sätt. Köket har vita, släta luckor och vit laminatbänkskiva, 40 mm. Rostfria vitvaror. Innerdörrar, karmar, foder och lister är vita. Vitpigmenterad asklamell i hela bostaden, förutom i entrén som har klinker i svart Micron.

Sober

Köket i vår designlinje Sober har rostfria vitvaror, bänkskiva i granit och ekgolv. Vår designlinje Sober innehåller dämpade kulörer med ett varmt eklamellgolv och grått klinker i entrén. Köksluckorna går i ek och de kombineras med en vackert grå granitbänkskiva, 30 mm. Rostfria vitvaror. Innerdörrar, karmar, foder och lister är i ekfaner.

Nature

Designlinjen Nature utgår från naturliga material och toner med en lite råare yta som extra guldkant. Färgerna är både klara och jordiga. Släta skåp och luckor i ljus lera till en laminatbänkskiva med struktur av sliten betong. Det gråbeiga kaklet ger köket den där helhetskänslan man så gärna vill åt. Rostfria vitvaror och golv i vitpigmenterat ekplank, förutom i entrén som har en varmgrå klinker.

Badrum

Hos oss hittar du ett stort urval av vackra badrum och möjlighet att välja en inredning som passar din personliga stil. Oavsett vilka val du gör kan du vara säker på att få en hög kvalitet på material och inredning.