Nya projekt i Eskilstuna och Västerås

Nu är vi tillbaka efter semestern och vi planerar för kommande säljstarter

I Eskilstuna, i Norra Munktellstaden uppför Kärnhem ett kvarter, som säljs i två etapper. Först ut är Brf Munktell som består av två hus med totalt 63 lägenheter. Storlekarna varierar mellan den minsta studion på 42 kvm till den största lägenheten på 118 kvm fördelade på fem rum och kök. Varenda kvadratmeter är noga planerad för att skapa en bekväm och trivsam bostad, ofta med kontakt med både gata och gård. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats.

 

Brf Munktell får ett trivsamt läge strax söder om Knut Hellbergsgatan, med en vacker allégata väster om kvarteret och Eleonoragatan längs östra sidan. Här vill vi skapa ett boende som passar en modern, urban livsstil – och ge plats för odling och gemenskap. Gården rymmer både privata uteplatser, gångstråk, sittplatser i solen och en lekplats för de minsta. Dessutom finns här föreningens gemensamma växthus, med trädäck och pallkragar för odling utanför.

 

Vid småbåtshamnen, vid Öster Mälarstrand i Västerås, uppför vi vårt fina bostadsområde Brf Porten, bara ett kvarter från kajkanten​. Ett sjönära boende i ordets rätta bemärkelse, perfekt för dig som vill bo naturskönt men samtidigt nära city. I vårt kvarter erbjuder vi totalt 59 lägenheter, fördelade i två flerbostadshus. Husen har fem våningar samt en våning med inredda takvåningar med takterrasser  och ligger utmed Neptungatan och Sirentorget. Lägenheterna är om 1 till 5 rum och kök, mellan 34–125 kvadratmeter. Förutom en välplanerad bostad får du en mysig, välkomnande innergård och härliga mervärden som ger dig och dina grannar lite lyx i vardagen. Eller vad sägs om ett utrustat gym och en spaavdelning med relaxavdelning och bastu i källarplan?​

 

Välkommen att lämna intresseanmälan så återkommer vi med mer information inför säljstarterna i början på september!

Brf Munktell i Eskilstuna

Lämna intresseanmälan

Brf Porten i Västerås

Lämna intresseanmälan