Brf Tallhöjden i Haninge

Nu uppför vi nästa etapp i Vega

I Haninge fortsätter den populära stadsdelen Vega att utvecklas. Denna gång är det dags för de centrala delarna av Vega, som ska rymma totalt cirka 700 bostäder. Här byggs också en helt ny pendeltågsstation, som planeras tas i bruk under 2019. Kring den nya stationen kommer också ett centrum med torg, butiker och restauranger att ligga. Förskola, en F–9-skola, samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

 

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu startar vi vår sjunde etapp, Brf Tallhöjden. Detta är vårt  första kvarter i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. På en sluttning, med baksidor som vetter mot naturmark, uppför vi 16 bostadsrättsradhus på 105 kvm.

 

Status

Planering

Säljstart

Augusti 2018

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Parhus i två plan 105 kvm Ladda ner ritningar
Kontakta oss intresseanmälan

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Perfekt läge i Vega

I Vega finns härliga grönområden och naturreservat runt hörnet. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. En bit bort ligger Drevviken, med många badplatser på sommaren och utmärkt skridskoåkning på vintern. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och skärgårdsmiljö.

 

Flera stormarknader finns nära tillhands. Med den nya tågstationen blir Vega ännu smidigare för dig som pendlar. Stockholm city med sitt utbud av jobb, shopping, kultur och nöjen finns på bekvämt avstånd. Ett strategiskt läge som underlättar vardagen för de flesta.

Välkommen hem till Vega

NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Kontakta vår kundansvarig för mer information!
Camilla Fors

Jag är din kundansvariga på Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du träffar på designkvällen, inflyttningsmötet, byggplatsbesöket mm.

0470-75 99 64 camilla.fors@karnhem.se

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy