Vårt löfte till dig

VI MÖTER DIG MED ETT LEENDE

VI LYSSNAR PÅ DINA BEHOV

VI GER DIG ALLTID ETT SVAR

VI HÅLLER DET VI LOVAR

 

Hos oss ser vi en helhet som är mycket mer än huset där du bor. För oss handlar ett trivsamt boende lika mycket om området, din bostads design och inredning och inte minst din trygghet. Framförallt vill vi att du alltid ska tycka att du gjort en prisvärd bostadsaffär. Välkommen till OBOS Kärnhem – räkna med att trivas.

Design

Vi anlitar alltid erkänt duktiga arkitekter för att skapa våra bostäder. Bostäderna är välplanerade och står sig över tiden. Våra bostäder är funktionella med stor omsorg om detaljer.

 

Vi ger våra kunder genomtänkt design med hög kvalitet på inredning och materialval. Våra designlinjer som är framtagna av inredningsarkitekt ger kunden en modern, tidlös och professionell stil på bostaden.

Helhet

Helhet handlar om det totala området utformning; husets utformning och placering, trädgårdsmiljöns och gaturummets utformning. Det är helheten som skapar trivsel och bra boendemiljö.

 

Nyckelfärdigt för oss är ett hem där man kan bo och leva direkt, en färdig trädgård med uteplats, gräsmatta, stenbeläggning, häck och träd, färdigställda gemensamma områden med gröna ytor med plats för umgänge och lek.

Trygghet

Kärnhem har totalansvar för hela byggprocessen där egna kundansvariga följer kunden från kontrakt till inflyttning. Kärnhem ger 2 års garanti på material och 5 års garanti för utfört arbete. Vi tar ansvar för att våra bostäder håller en god miljöklass och inte innehåller giftiga material.

 

Kärnhem är en del av norska OBOS-koncernen, ett av Nordens största bostadsföretag, vilket borgar för en långsiktig ekonomisk trygghet och erfarenhet. Våra kunder ska känna trygghet i köpet av sin bostad, deras livs affär ska vara den bästa.
Läs mer om Boresan hos Kärnhem – för din trygghet

 

Prisvärt

Prisvärdhet handlar om kundens upplevda värde. Kärnhems kunder ska känna att han/hon gjort en bra affär och fått mycket boende för pengarna.

 

Våra kunder ska inte bara ha råd att bo, de ska ha råd att leva.